Kinderarts 

Ben jij de bevlogen kinderarts die wij zoeken?

Kinderarts

Vacaturenummer: SKB-1555

Binnen de vakgroep Kindergeneeskunde ontstaat door emigratie een vacature voor een kinderarts voor 36 uur per week. 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een bevlogen algemeen kinderarts die samen met ons de zorg voor het zieke kind in de Achterhoek verder vorm wil geven. Een kinderarts met oog voor de patiënt én zijn omgeving. Een kinderarts die de toenemende uitdagingen van het werken in een klein algemeen ziekenhuis wil aangaan. Het ontwikkelen van een aandachtsgebied behoort tot de mogelijkheden. Participatie in staf- en managementtaken is wenselijk. 

Waar ga je werken?

De vakgroep kindergeneeskunde van het SKB bestaat uit 5 kinderartsen. Ons ziekenhuis heeft een adherentiegebied van ongeveer 100.000 inwoners. Door onze geografische positie wordt alle kindergeneeskundige problematiek altijd als eerste door ons gezien, er is geen primaire uitstroom naar een STZ of academisch ziekenhuis. Dit maakt dat wij het volledige spectrum van de kindergeneeskunde te zien krijgen, afhankelijk van de complexiteit wordt zo nodig overlegd en doorverwezen naar het Radboud UMC in Nijmegen. Wij zijn trots op onze praktijk, trots op ons ziekenhuis. Al meerdere jaren zijn we door de Nijmeegse coassistenten als “beste coschap van het jaar” beoordeeld. 

Het team
Wij bieden je een prettige werksfeer in een kleine en hechte vakgroep. Binnen onze vakgroep zijn er aandachtsgebieden ontwikkeld: endocrinologie, cardiologie, urologie en anorexiazorg. De sociale kindergeneeskunde met als deelaspect ADHD begeleiding wordt door 3 kinderartsen gedragen. 
Maar onze basis is en blijft de brede algemene kindergeneeskunde.
Twee orthopedagogen maken deel uit van ons team. We hebben een goed functionerende kinderafdeling en werken intensief samen met de afdeling gynaecologie/verloskunde. Een kinderlongverpleegkundige, een urotherapeut en kinderdiabetesverpleegkundigen zijn beschikbaar. Er is een wekelijks psychosociaal overleg met ondersteunende disciplines als fysiotherapie, logopedie, orthopedagogiek/psychologie en zorgverleners vanuit de gemeente. Er zijn regelmatige deelspecialistische spreekuren kindercardiologie en kinderurologie. Momenteel verzorgen ook 2 kinderartsen de regionale anorexia refeeding zorg.
De samenwerking met overige specialisten verloopt soepel met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid. 

Wat bieden wij jou?

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid ligt verlenging voor onbepaalde tijd in de lijn der verwachting.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer informatie?

Bel dan met één van onze kinderartsen, of neem contact op met de vakgroep coördinator Saskia van Daalen via het secretariaat 0543-544350
Geïnteresseerden voor deze vacature worden van harte uitgenodigd een dag met ons mee te lopen.

Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan door op de  button 'solliciteren' te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.