Klinisch (neuro) psycholoog/ GZ-psycholoog

Heb jij hart voor je patiënten, affiniteit met somatische problematiek en kun jij je vinden in het concept van positieve gezondheid?

Klinisch (neuro) psycholoog/ GZ- psycholoog

dienstverband in overleg, maximaal 28 uur per week

Binnen de vakgroep Medische Psychologie ontstaat in verband met vertrek van één van onze collega’s op korte termijn een vacature voor een bevlogen klinisch (neuro) psycholoog/GZ psycholoog met visie,
die samen met ons de medisch psychologische zorg in de Achterhoek verder vorm wil geven. 

Vacaturenummer: SKB-1680

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een hecht en betrokken team dat bestaat uit drie GZ-psychologen, een orthopedagoog generalist, een PIOG en twee psychodiagnostisch medewerkers, met secretariële ondersteuning. Binnen de vakgroep heerst een prettige werksfeer en worden poliklinische en klinische patiënten van alle leeftijden onderzocht en behandeld. De vakgroep is onderdeel van de para perimedische dienst en ontvangt verwijzingen vanuit alle 24 specialismen van het ziekenhuis. Binnen de vakgroep zijn diverse aandachtsgebieden ontwikkeld. Zoals revalidatie, cardiologie, geriatrie, neurologie, oncologie en specifiek binnen kind en jeugd diabetes, zindelijkheid en anorexia zorg. Het team werkt nauw samen met bovengenoemde specialismen. Er zijn korte lijntjes met de medisch specialisten en andere paramedische disciplines, met laagdrempelig contact. Het contact met collega’s is informeel en de bijdrage van de medische psychologie wordt door overige disciplines erg gewaardeerd.
Het relatief kleine SKB scoort jaar na jaar goed op patiënttevredenheid en kenmerkt zich door de gastvrije, patiëntvriendelijke houding. Het SKB bevindt zich in Winterswijk, een levendige plaats met goede voorzieningen en een prachtige natuur.

Wat ga je doen?

Je gaat (neuro)psychologisch onderzoek verrichten en voert kortdurende behandelingen en psychotherapie uit. Het betreft hier onder andere geriatrische screeningsvragen, psychische problematiek bij (chronische) ziekten waaronder acceptatie en verwerkingsproblematiek. Ook aanhoudende lichamelijke klachten, gevolgen van en complicaties bij de medische behandeling, angst voor medische ingrepen, patiënten met hersenaandoeningen en non-compliance problemen komen regelmatig voor. In beperkte mate verricht je tevens klinische consulten en geef je advies aan medisch specialisten, verpleegkundigen en paramedici. Verder neem je actief deel aan multidisciplinair overleg. Naar behoefte verzorg je scholing aan andere disciplines en supervisie. Participatie binnen de medische staf en in managementtaken is onderdeel van de functie.

Wat vragen wij van jou?

Je bent BIG-geregistreerd klinisch- of GZ-psycholoog en hebt affiniteit en ervaring met psychodiagnostiek, somatoforme stoornissen en aanhoudende lichamelijke klachten. Je bent een echte teamspeler, hebt een proactieve en flexibele instelling, nieuwgierige houding en ervaring met multidisciplinair werken. Bij voorkeur ben je geschoold in CGT, ACT en EMDR. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele organisatie en een gezellig en professioneel team. Een goed salaris conform cao-ziekenhuizen (FWG 65 voor GZ-psychologen en FWG 70 voor Klinisch (Neuro) Psychologen). Veel ontwikkelingsmogelijkheden met een zeer goede studiekostenregeling, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima pensioenregeling.

Ben je enthousiast geworden?

En wil je graag solliciteren? Reageer dan vóór 7 oktober door op de button ‘Solliciteren’ te drukken. De gesprekken vinden plaats op maandag 17 oktober as.
Wil je eerst nog meer weten over de vacature? Bel dan voor inhoudelijke vragen met mw. M. Egging-Salemink, GZ-psycholoog (0543-544610) of voor procedurele vragen met mw. L. Coli-Morina, waarnemend teammanager para- en perimedische diensten (0543-544868). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.