MDL-arts

Ben jij allround MDL-arts en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

MDL-arts


Het MSC SKB en de Coöperatie MDL-artsen Twente U.A. zoeken voor 1,0 FTE een allround MDL-arts voor de vakgroepen MDL van SKB en MST. 

 

De organisaties

 

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix is een modern en gastvrij regionaal ziekenhuis waarin ruim 1100 medewerkers en 100 medisch specialisten dagelijks hoogwaardige medisch specialistische patiëntzorg in de Achterhoek leveren.
Het Medisch Spectrum Twente is met 3.500 medewerkers, waaronder 235 medisch specialisten, één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Het is een landelijk verwijscentrum voor maag- darmischemie en supra regionaal voor HPB. Daarnaast verzorgt het MST in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen het tweejarig perifere deel van de opleiding tot MDL-arts.

Per 1 januari 2022 zal de vakgroep MDL van het SKB bestaan uit 2 vaste MDL-artsen die voor 50-75% in het SKB werkzaam zullen zijn. Specialistische MDL zorg zal tevens worden geleverd door ervaren MDL-artsen uit het MST die enkele dagen per week op locatie SKB zullen werken. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met scopierende internisten vanuit het SKB.

Wij zoeken

  • Een 3e enthousiaste allround MDL-arts voor 1,0 FTE (deeltijdfunctie bespreekbaar), een eventueel aandachtsgebied behoort tot de mogelijkheden
  • Een collega die zich zowel thuis voelt in een klein team dat basis MDL-zorg levert op locatie in het SKB (75%), als in een grotere groep waarin zowel basis als hoog-complexe zorg geleverd wordt in het MST (25%)
  • Een teamspeler met een open en betrokken houding en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Beschikbaarheid op korte termijn

Wat bieden wij

  • Een uitdagende werkomgeving binnen zowel een streekziekenhuis als een topklinisch ziekenhuis
  • De ruimte voor een betrokken collega die zich wil inzetten om samen met de andere gedreven MDL-artsen een nieuwe vakgroep vorm te geven binnen het SKB
  • Nauwe samenwerking met de internisten binnen het SKB, en MDL-artsen van het MST
  • Bij gebleken geschiktheid wordt een vaste aanstelling/toetreding nagestreefd

Wil je meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Menno Beukema (lid bestuur MSC SKB en internist), telefoonnummer 0543 - 544 045 of Mark van der Lugt
(MDL-arts en voorzitter Coöperatie MDL-artsen Twente U.A.), telefoonnummer 053 - 487 2410.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je graag solliciteren? Reageer dan vóór 24 december 2021 door op de  button 'solliciteren' te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.