MDL-arts

Ben jij allround MDL-arts en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

MDL- arts 
1,0 FTE                                                                       


Het MSC SKB en de Coöperatie MDL-artsen Twente U.A. zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende  MDL arts voor de vakgroepen MDL SKB en MST.
De praktijk in het SKB kan met eigen inzicht en ambities verder worden ingericht en opgebouwd.

De organisaties 

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix is een modern en gastvrij regionaal ziekenhuis waarin ruim 1100 medewerkers en 100 medisch specialisten dagelijks hoogwaardige medisch specialistische patiëntzorg in de Achterhoek leveren. 
Het Medisch Spectrum Twente is met 3.500 medewerkers, waaronder 235 medisch specialisten, één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Het is een landelijk verwijscentrum voor maag- darmischemie en supra regionaal voor HPB. Daarnaast verzorgt het MST in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen het tweejarig perifere deel van de opleiding tot MDL-arts.

Per 1 januari 2022 bestaat de vakgroep MDL van het SKB uit MDL-artsen die voor 50-75% in het SKB werkzaam zullen zijn en voor het overige deel werken in het MST. Daarnaast wordt intensief samengewerkt met scopierende internisten vanuit het SKB.

Wij zoeken 

  • Een enthousiaste allround MDL-arts voor 1,0 FTE (deeltijdfunctie bespreekbaar), een eventueel aandachtsgebied behoort tot de mogelijkheden 
  • Een collega die zich zowel thuis voelt in een klein team dat basis MDL-zorg levert op locatie in het SKB (75%), als in een grotere groep waarin zowel basis als hoog-complexe zorg geleverd wordt in het MST (25%)
  • Een teamspeler met een open en betrokken houding en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Beschikbaarheid op korte termijn

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving binnen zowel een streekziekenhuis als een topklinisch ziekenhuis 
  • De ruimte voor een betrokken collega die zich wil inzetten om samen met de andere gedreven MDL-artsen een nieuwe vakgroep vorm te geven binnen het SKB
  • Nauwe samenwerking met de internisten binnen het SKB, en MDL-artsen van het MST 
  • Bij gebleken geschiktheid wordt toegetreden tot het Medisch Specialistisch Coöperatief SKB als vrijgevestigd lid

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Menno Beukema (lid bestuur MSC SKB en internist), telefoonnummer: 0543 - 544045 of Mark van der Lugt (MDL-arts en voorzitter Coöperatie MDL-artsen Twente U.A.), telefoonnummer: 053 - 487 2410

Ben je enthousiast geworden?

Wil je graag solliciteren? Reageer dan door op de button 'solliciteren' te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.