Klinisch geriater

Voor de vakgroep geriatrie zoeken wij een ondernemende collega met passie voor het vak.

Klinisch geriater

(0,7 - 1,0 fte in overleg)

Vacaturenummer: SKB-1764

Voor de vakgroep geriatrie zoeken wij een ondernemende collega met passie voor het vak, die met ons de zorg voor kwetsbare ouderen in onze regio verder wil vormgeven. De vakgroep geriatrie bestaat nu uit  4 klinisch geriaters. Het team telt daarnaast 3 verpleegkundig specialisten en 3 gespecialiseerd geriatrie verpleegkundigen. 

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken in een ziekenhuis waar hoogwaardige zorg voor kwetsbare ouderen prioriteit heeft. Wij werken aan een visie op ouderzorg voor het SKB en zoeken een klinisch geriater, die gemotiveerd is hieraan een actieve bijdrage te leveren. Eind 2021 is de geriatrische trauma-unit geopend, waar de verpleegkundig specialist geriatrie het eerste aanspreekpunt is in samenwerking met de geriaters, chirurgen en orthopeden. Wij werken toe naar eigen klinische bedden. Daarnaast wordt gewerkt aan het versterken van de geriatrische zorg op de SEH en het uitbreiden van de transmurale samenwerking. 

Wij hebben op locatie Winterswijk, buitenpoliklinieken Eibergen en binnenkort Ruurlo poliklinische spreekuren met ondersteuning van de geriatrie verpleegkundigen. Er zijn verschillende themapoli’s zoals een geheugenpoli, valpoli, oncologiespreekuur en deliernazorg. De geriatrie is naast haar poliklinische werkzaamheden actief betrokken bij de kwetsbare ouderen in het ziekenhuis in medebehandeling. Daarnaast is de vakgroep actief in het palliatief team en verschillende interdisciplinaire samenwerkingsverbanden in de Achterhoek.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent geregistreerd als klinisch geriater of als internist ouderengeneeskunde.
 • Je bent een ondernemende en enthousiaste collega, die actief bijdraagt aan de ontwikkeling en positionering van de geriatrie.
 • Je bent bereid tot participatie in de staf en ziekenhuiscommissies of hebt ambities in managementtaken.
 • Je bent flexibel, collegiaal. 
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, waarbij werken in teamverband en samenwerking met andere disciplines essentieel is.
 • Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een fijn en professioneel team.
 • Een organisatie die ouderenzorg als speerpunt heeft. 
 • Mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen binnen jouw functie. 
 • Korte lijnen en een prettige, collegiale werksfeer met een persoonlijke benadering tussen stafleden, medewerkers en het management.
 • Een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet in vaste aanstelling.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling.

Nieuwsgierig naar onze organisatie?

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB)is een modern algemeen ziekenhuis in de Oost-Achterhoek met een verzorgingsgebied van 150.000 inwoners. Wij bieden een brede palet aan basis- en specialistische zorg en beschikken over een volledige 24/7 beschikbare acute as. Je voelt je snel thuis in het SKB met de kenmerkende korte lijnen en een prettige collegiale werksfeer. Dat uit zich ook in steevast een hoge gemiddelde jaarscore (8,8) op patiënttevredenheid. De Achterhoek biedt een fijne en betaalbare woonomgeving met goede voorzieningen. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.skbwinterswijk.nl

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over de functie of een dag meekijken? Neem dan contact op met Inge Konings of Sorin Onaca, klinisch geriaters, op telefoonnummer 0543-547533.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je graag solliciteren? Reageer dan door op onderstaande button 'solliciteren' te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.